YHTEISTYÖ

YHTEISTYÖTÄ teen / olen tehnyt muun muassa seuraavien tahojen kanssa:


Valmennuskeskus Public

Tradenomiliitto TRAL

Suomen Mentorit ry

Osuuskauppa Suur-Savo

Mikkelin kaupunki

Mikkelin kansalaisopisto

Mikkelin Ammattikorkeakoulu

Otavan Opisto

Mikkelin Neito 2016 ja 2017 -kilpailu

Kaupunki lahjaksi / Mikkeli

Haukivuoren Martat ry

MLL Haukivuori

Elämäntaidot kouluun ry

KIITOLLISENA saamastani palautteesta haluan jakaa muutamia niistä:


Niina kouluttajana / valmentajana:

"Ammattitaitoinen. Monipuolinen. Helposti lähestyttävä. Mukautuva ja asiakkaan tarpeet huomioiva. Loistava kurssiemo. Asiansa osaava. Ihmisläheinen. Hyvä kouluttaja: positiivinen, innostava, rento. Vuorovaikutteista kouluttamista. Ei liikaa power pointteja. Keskusteleva tyyli. Hyviä käytännön esimerkkejä. Elävä esimerkki onnistuneesta elämänmuutoksesta. Omakohtaisten kokemusten jakaminen plussaa."


***

"Hyödyllinen, valaiseva ja mukavasti ohjattu kurssi. Hyvät eväät annettu muutosmatkalle. Kurssi ja saatu materiaali erittäin hyvä ja kattava. Kokonaisuus selkeä ja hyvin havainnollistettu. Selkeät ohjeet ja materiaalit. Mukavasti keskustelua ja uusia näkökulmia. Tiedon määrä suuri. Ruokaongelmat hyvin huomioitu. Niina on todella paneutunut ja osaa työnsä! Asiansa osaava ja mielenkiintoisella tavalla asiat esittävä valmentaja. Paneutui myös yksilötasolla. Lempeän kannustava ohjaustapa. Kiitos positiivisesta ja "ei saarnaavasta" asenteestasi Niina. Iloisella ja asiantuntevalla tavalla luennoitu. Miellyttävä, avoin positiivinen persoona. Asiantunteva ja innostava opettaja."

Kehonmuokkausta ruokavaliolla - ryhmävalmennus (syksy 2015). Anonyymi palautekoonti.


***

"Hieno kurssi. Todella monipuolinen ja kattava. Erittäin asiantunteva ja osaava olet. Innostava. Pirteä, energinen, esimerkillinen. Hyvä rauhallinen ja kansantajuinen ohjaustyyli. Opin syömään monipuolisemmin ja terveellisemmin. Paljon kirjallista materiaalia omaksi. Tietomäärä yllätti positiivisesti. Tällaisia kursseja lisää!"

Keskipitkä ravintovalmennusryhmä (kevät 2015). Anonyymi palautekoonti.


***

"Rohkaiseva päivä. Positiivinen ja vahvistava kokemus. Paljon tärkeää asiaa. Avasi uusia ajatuksia. Keskustelun vapaus, hyvät mielikuvaharjoitukset, selkeä ohjaustyyli. Valmennuksesta jäi se fiilis, että näitä asioita pitäisi kaikkien pysähtyä miettimään."


Kepeyttä elämään, voimavaroja arkeen (2014). Räätälöity ryhmävalmennus. Anonyymi palautekoonti.


***

"Sain paljon uusia ajatuksia ja ajattelemisen aihetta. Aiheet laittoivat kummasti miettimään mitä sitä elämältään oikein haluaa. Olen saanut työkaluja siihen, kuinka suhtautua erilaisiin tilanteisiin elämässä. Rento ja mukava tyyli opettaa ja puhua. Olet helposti lähestyttävä ja mukava. Olet kärsivällinen opetuksessa ja osaat pukea asiat hyvillä esimerkeillä. Ammattitaitoinen, asiansa osaava kouluttaja. Opetuksessa oli helppo pysyä mukana."

Nuorten työttömien uravalmennus (2014) anonyymi palautekoonti


***

"Innostava, ajatuksia selventävä ja uusia unelmia synnyttävä kurssi. Tuntuu kuin olisin saanut sisäisen energiaruiskeen! Antoi roimasti uskoa omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin vaikuttaa omaan elämään. Omat unelmat kirkastuivat. Rohkaistuin taas elämään elämääni. Uskoa elämään! Rentoutusharjoitukset opettavaisia ja tehokkaita. Hyvä sisältökokonaisuus ja kirjalliset materiaalit, joihin voi palata myöhemminkin elämää pohdiskellessa. Innostava, iloinen vetäjä!"


Haaveile, innostu, onnistu - kurssin (2013) anonyymi palautekoonti


***

"Niina opiskeli Elämäntaidon Valmennusakatemiassa syksy 2012 - kevät 2013 välisen ajan valmistuen MB Elämäntaidon Valmentajaksi®. Koulutus on Suomen korkealaatuisin ja perusteellisin ICF akkreditoitu valmennustaitojen huippukoulutus. Niinan valloittava ja innostava persoonallisuus tuli esille koko ryhmälle. Oli ilo tehdä yhteistyötä Niinan kanssa!"

Sari Hämäläinen, MB Master Coach, kouluttaja, valmentaja
Elämäntaidon Valmennusakatemia

*INVESTOI ITSEESI!