MUUTOKSESSA TUKENASI DIVITA & NIINA


LÖYDÄ TASAPAINO ARKEEN JA TYÖHÖN.
INSPIROIDU, MOTIVOIDU JA SAAVUTA TAVOITTEESI!


SINUA TSEMPPAAMASSA, apunasi ja tukenasi

DIVITA HYVINVOINTI- JA HR-ASIANTUNTIJAPALVELUT

Niina Koponen 10 / 2015

Hyvinvointi- ja HR-asiantuntija

Kouluttaja
Muutos- ja motivaatiovalmentaja
Kehittämiskonsultti

Niina Koponen
  • Tradenomi (ylempi AMK) / Liiketoiminnan ja henkilöstön kehittäminen
  • Työyhteisösovittelija
  • Pedagoginen pätevyys / Ammatillinen opettajakoulutus
  • Firstbeat Hyvinvointiasiantuntija / Stressin hallinta ja palautuminen
  • MB Elämäntaidon valmentaja / Itsensä johtaminen ja ratkaisukeskeisyys
  • Licensed Practitioner of NLP / Henkinen hyvinvointi ja mielen hallinta
  • Trainer4You Ravintovalmentaja / Ruokavalio ja liikunta hyvän olon lähteenä
Ammatillinen tausta:
Olen työskennellyt kaupallisella alalla vuodesta 2000 lähtien. Rekrytointiprosessien kokonaisvaltainen hallinnointi on yksi erityisosaamisaloistani. Esimieskokemusta minulla on noin kolmen vuoden ajalta.

Koulutukseen, valmennukseen ja konsultointiin liittyvissä tehtävissä olen työskennellyt vuodesta 2008 lähtien - ensin järjestelmäkouluttajana ja myyntikouluttajana, sittemmin työnhakuun ja uravalmennukseen liittyen.

Vuodesta 2012 lähtien pääteemoina työssäni ovat olleet motivointi, sparraus sekä itsensä johtamisen taitojen kehittäminen. Autan asiakkaitani saavuttamaan tavoitteensa erilaisissa elämänmuutoksissa sekä löytämään tasapainon elämäänsä.

Vuodesta 2016 lähtien olen työskennellyt entistä vahvemmin työyhteisövalmentajana sekä liiketoiminnan ja henkilöstön kehittäjänä.

Niin yksilön kuin yhteisön hyvinvoinnin lisääminen on sydäntäni lähellä. Koen tärkeäksi olla osana henkilöstön kehittämistehtäviä, motivointia sekä työssäjaksamista.KUINKA VOISIN AUTTAA SINUA JA YHTEISÖÄSI?


Koulutus, valmennus, konsultointi: Motivaatio. Muutos. Henkinen hyvinvointi. Ura ja työelämä. Ruokavalio ja liikunta. Lepo ja palautuminen.

Tavoite: Tasapainoa arkeen ja työhön. Inspiroidu, motivoidu ja saavuta tavoitteesi. Terveyden edistäminen. Hyvinvoinnin lisääminen. Elämänmuutoksissa tukeminen ja eteenpäin auttaminen. Tuottavuutta ja tehoa tekemisiin.

Pääteemoja työssäni: Motivointi. Itsetuntemuksen lisääminen. Omien vahvuuksien hyödyntäminen. Itsensä johtamisen taitojen kehittäminen. Henkilöstön kehittäminen. Stressin hallinta ja mielekäs ajan käyttö. Tavoitteet todeksi -toimintasuunnitelmat. Henkilökohtaiset hyvinvointisuunnitelmat (12 kk). Työhyvinvointisuunnitelmat. Työyhteisösovittelu.

Toteutustavat: Tarpeen mukaan. Firstbeat Hyvinvointianalyysit. Koulutus. Kurssit. Ryhmä- ja yksilövalmennukset. Työyhteisösovittelu. Luennot. Työpajat. Myös etänä ja verkkototeutuksina (puhelin, sähköposti, Skype tms, vuorovaikutteinen mobiilisovellus, sähköiset materiaalit). Tehtäväkirjat.

Metodit: LEAN. Erilaiset valmennustekniikat. NLP. Positiivinen psykologia. Voimavaralähtöisyys. Ratkaisukeskeisyys. Yksilölähtöisyys. Sovittelu.


Kysy rohkeasti tarjous juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta palvelupaketista!