UNELMAT TODEKSI

DIVITA syntyi pitkäaikaisen unelman myötä: halusin työllistää itse itseni. Jo vuodesta 2009 lähtien minussa on kytenyt tahto yhdistää mahdollisimman sujuvasti työnteko ja perhe-elämä. Olen työskennellyt freelancerina päätyöni ohessa vuodesta 2011 lähtien ja se tie on vetänyt minua puoleensa koko ajan enenevissä määrin.

Elokuussa 2014 syntyi markkinointinimi DIVITA, jonka myötä tarjoan kehon ja mielen huoltoa kaikille KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA kaipaaville! Toimin siis toistaiseksi freelancer-verokortilla sekä laskutuspalvelun kautta työni laskuttaen. Divita -nimi syntyi eräässä ideariihessä italian kielen sanasta stile di vita, elämäntapa.

Löysin oman "henkisen hyvinvoinnin polkuni" syksyllä 2011, kun terveyteni alkoi reistailla. Tuolloin alkoi toden teolla itsetutkiskelun matkani. Tiesinkö edes aiemmin kuka ja mitä oikeastaan olen? Mitä oikeasti haluan ja mihin haluan aikaani käyttää? Mikä on elämässäni oikeasti tärkeää? Koin saavani suurta apua itselleni erityisesti NLP:stä* sekä elämänhallinnan taidoista. Opiskelin ja oivalsin paljon itsestäni ja tavoistani toimia.

Olin oireillut jo hyvän aikaa kuin huomaamatta. Sairasteluputken ja perussairauden (CU) puhkeamisen myötä vasta havahduin ja totesin olevani suorittaja, joka ei osannut kuunnella oman kehon viestejä eikä hiljentää ajoissa. En osannut sanoa EI ja monessa asiassa huomasin yrittäväni aivan liikaa. Havahduin myös ettei minulla ollut juuri työkaluja itseni auttamiseen. Tunnustin itselleni, etten pärjää yksin. Oivalsin, ettei minun tarvitse pärjätä yksin.

Muokkasin uusien oivallusten myötä muun muassa ajankäyttömallini uusiksi sekä opettelin rentoutumaan. Ennen kaikkea opettelin kuuntelemaan itseäni ja olemaan armollisempi itselleni. Voin paremmin henkisesti ja fyysisesti löydettyäni minulle sopivimman tavan toimia; oman elämäni tasapainon. Olen oppinut nauttimaan myös siitä hiljaisemmasta vauhdista; aina ei tarvitse yrittää olla niin tehokas ja aikaansaava!

Olen tavannut vuosien myötä huikeita kouluttajia ja valmentajia, opiskelutovereita, ihmisiä erilaisine taustoineen, kohtaloineen, tarinoineen... Nämä kohtaamiset ovat avanneet silmäni ja saaneet minut näkemään itseni ja ympäröivän maailman paljon moniulotteisemmin kuin aiemmin. KIITOS Teille!

Oma elämänmuutosprosessini on sisältänyt henkisen kasvun ohella myös ruokavalioremontin. Terveellisemmän, juuri minulle sopivimman ruokavalion myötä kehoni ja mieleni voivat paremmin kuin koskaan aiemmin. Elämänmuutosteni myötä perussairauteni on ollut nyt aisoissa joulukuusta 2012 saakka. Myös kiloja ja senttejä vartalolta on kadonnut kuin huomaamatta! Olen kuin uudesti syntynyt! Nautin suunnattomasti tästä, henkisesti ja fyysisesti keveämmästä, oman näköisestä elämästä!

Erilaisten haasteiden ja onnistumisten kautta omaan ymmärrystä ja sinnikkyyttä ratkaisukeskeiseen toimintaan. Koen olevani juuri näiden omakohtaisten kokemusten, oivallusten ja hyvinvointia lisäävien työkalujen myötä valmentaja, kouluttaja SUURELLA SYDÄMELLÄ. Haluan jakaa asiakkailleni sitä samaa hyvää, mitä itse olen haasteellisissa elämänvaiheissa kohdannut. Haluan auttaa asiakkaitani löytämään hyvinvoivan itsensä!
Haluan auttaa Sinua auttamaan itse itseäsi. Olet liian arvokas kaltoin kohdeltavaksi.

MUKANASI MUUTOKSESSA,
Niina :)


* NLP:ssa (neurolingvistinen ohjelmointi, neuro-linguistic programming) keskitytään ihmisen sisäisten mallien positiiviseen muutokseen sekä kehittämään ihmisten välistä kommunikaatiota. NLP on terapiankaltainen metodi ajatus- ja toimintamallien muuttamiseksi.

Niina Koponen 10 / 2015

INVESTOI ITSEESI!